Februar-opdatering og lidt om den kommende tid for mildtTobias Lindhardt Iversen

18. januar, 2021

  1. Jeg har fjernet kategorien ’sportstøj’, fordi det ikke er en kategori, jeg har intentioner om at udbygge. Jeg vil derimod hellere fokusere på at få mere flot genbrugstøj i mange forskellige størrelse og farver i de andre kategorier på shoppen.

    Hvis I leder efter genbrugs-sportstøj, vil jeg i stedet anbefale at tjekke Re-Sport ud.

  2. Mit fokus i første del af 2021 vil være at øge lageret, så der kommer MEGET mere genbrugstøj på hjemmesiden i alle størrelser og kategorier.

    Mit mål med shoppen er netop at gøre det nemmere at finde genbrugstøj og hvis det skal lykkedes og I skal have en tilfredsstillende oplevelse, så bliver der nødt til at være et rigtig stort udvalg.

  3. Jeg har tilføjet brugte ure til shoppen!

    Du finder hele udvalget af brugte ure her.


Tilslut tak til alle jer der følger med, køber og viser interesse!

PS: Hvis I har købt noget på mildt.dk, håber jeg I vil bedømme jeres oplevelse på Trustpilot. Det vil være en stor hjælp.

Du finder et link dertil lige her: https://dk.trustpilot.com/review/mildt.dk