fbpx

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger www.mildt.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Cookiedeklarationen er sidst opdateret d. 21-02-2020 af  Cookiebot:

Nødvendig (4)

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

Navn

Udbyder

Formål

Udløb

Type

CookieConsent

mildt.dk

Gemmer brugerens cookie-samtykke-tilstand for det aktuelle domæne.

1 år

HTTP Cookie

cookies.js

mildt.dk

Registrerer om den besøgende har accepteret cookie-banneret, så man undgår, at banneret vises igen ved genbesøg.

Session

HTTP Cookie

wc_cart_hash_#

mildt.dk

Uklassificeret

Persistent

HTML Local Storage

wc_fragments_#

mildt.dk

Uklassificeret

Session

HTML Local Storage

 

Statistik (4)

Statistisk cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

Navn

Udbyder

Formål

Udløb

Type

_ga

mildt.dk

Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

2 år

HTTP Cookie

_gat

mildt.dk

Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren

1 dag

HTTP Cookie

_gid

mildt.dk

Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

1 dag

HTTP Cookie

mailchimp_landing_site

mildt.dk

Registrerer hvordan brugeren er tilgået hjemmesiden – Denne funktion udbydes af Mailchimp.

27 dage

HTTP Cookie

 

Marketing (5)

Marketingcookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.

Navn

Udbyder

Formål

Udløb

Type

GPS

youtube.com

Registrerer et unikt ID på mobile enheder for at muliggøre tracking baseret på geografisk GPS lokation.

1 dag

HTTP Cookie

IDE

doubleclick.net

Anvendes af Google DoubleClick til at registrere og rapportere om hjemmesidebrugerens handlinger efter at have set eller klikket på en af annoncørens annoncer. Formålet er at måle effekten af en annonce samt at målrette annoncer til brugeren.

1 år

HTTP Cookie

test_cookie

doubleclick.net

Anvendes til at tjekke om brugerens browser understøtter cookies.

1 dag

HTTP Cookie

VISITOR_INFO1_LIVE

youtube.com

Forsøger at estimere brugernes båndbredde på sider med integreret YouTube-video.

179 dage

HTTP Cookie

YSC

youtube.com

Registrerer et unikt ID for at føre statistik over hvilke videoer fra YouTube brugeren har set.

Session

HTTP Cookie

 

Uklassificeret (2)

Uklassificerede cookies er cookies, som vi er i færd med at klassificere sammen med udbyderne af de enkelte cookies.

Navn

Udbyder

Formål

Udløb

Type

elementor

mildt.dk

Uklassificeret

Persistent

HTML Local Storage

tidio_state_sw96bsuvxjzxsh3e2oc0iowy6ccw12ms

mildt.dk

Uklassificeret

Persistent

HTML Local Storage

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter www.mildt.dk indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: tobiasli@mildt.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Mildt – Tobias Lindhardt Iversen

Hans Broges Gade 8

8000, Aarhus C

Telefon: 51782896

Email: tobiasli@mildt.dk

Kontak:

Adresse: Edwin Rahrs Vej 75
Telefon: 51 78 28 96 
E-mail: tobiasli@mildt.dk
CVR: 41100885

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få som den første besked, når der kommer nye varer på shoppen!

Kategori

Størrelse

Farve

Pris

100550
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få som den første besked, når der kommer nye varer på shoppen!