mærke
vælg muligheder
livvidde
vælg muligheder
størrelse
vælg muligheder
pris
0kr.100kr.
materiale
vælg muligheder
farve
vælg muligheder
sortér
sortér
mærke
vælg muligheder
størrelse
vælg muligheder
livvidde
vælg muligheder
farve
vælg muligheder
materiale
vælg muligheder
pris
0kr.100kr.
Det ser ikke ud til at vi kan finde hvad du søger efter.

genbrugstøj til mænd / brugt herretøj

genbrugstøj til mænd

Det kan ofte være svært, tidskrævende og uoverskueligt at finde lige præcis det genbrugstøj du står og mangler, når du går i fysiske genbrugsbutikker. Det problem ønsker mildt genbrugsshop at løse ved at tilbyde dig en online genbrugsbutik, som gør det meget nemmere for dig at finde genbrugstøj. Her finder du brugt herretøj – i høj kvalitet – nemt og overskueligt ved hjælp af filtre som f.eks. kategori, størrelse, materiale, farve og pris.

Genbrugstøj er billigt og bæredygtigt, så hvorfor ikke også gøre det nemt at finde og købe? 

Vil du gerne se og mærke genbrugstøjet inden du køber det, så kan du besøge mildt genbrugsshops genbrugsbutik i Aarhus

billigt brugt mærketøj

Hvis du godt kan lide mærketøj, men ikke har lyst til at betale kassen for det, så er du kommet til det rette sted. På shoppen finder du nemlig masser af brugt mærketøj, så som f.eks. Ralph Lauren, Won Hundred, Les Deux, Hugo Boss, Nike, Adidas, Levis og mange flere til en brøkdel af nyprisen. Ikke nok med at du sparer penge på at købe genbrugstøj, du sparer også miljøet for at blive yderligere belastet.

vintage herretøj

Der er nok delte meninger om, hvad vintage tøj er og hvordan det ser ud. Spørger man ordnet.dk om definitionen af ordet ’Vintage’, giver de følgende forklaring: ”noget ældre af en særlig god kvalitet, især tøj”. Det genbrugstøj du finder her, lever i hvert fald op til disse ord.
Kvaliteten af genbrugstøjet er noget af det der vægtes højest, samtidig med at vi også prøver at finde noget genbrugstøj i tidløs design, så det holder sæson for sæson.

No data was found