fbpx

brugt herretøj

størrelse
Farver
Pris
Materiale
størrelse
Farver
Pris
Materiale

kort om mildt genbrugsshop

Det kan ofte være svært, tidskrævende og uoverskueligt at finde lige præcis det tøj du står og mangler, når du går i fysiske genbrugsbutikker. Det problem ønsker mildt genbrugsshop at løse ved at tilbyde dig en online genbrugsbutik, som gør det meget nemmere for dig at finde genbrugstøj. Her finder du brugt herretøj – i høj kvalitet – nemt og overskueligt ved hjælp af filtre som f.eks. kategori, størrelse, materiale, farve og pris.

Genbrugstøj er billigt og bæredygtigt, så hvorfor ikke også gøre det nemt at finde og købe? 

billigt brugt mærketøj

Hvis du godt kan lide mærketøj, men ikke har lyst til at betale kassen for det, så er du kommet til det rette sted. På shoppen finder du nemlig masser af brugt mærketøj, så som f.eks. Ralph Lauren, Won Hundred, Les Deux, Hugo Boss, Nike, Adidas, Levis og mange flere til en brøkdel af nyprisen. Ikke nok med at du sparer penge, du sparer også miljøet for at blive yderligere belastet.

vintage herretøj

Der er nok delte meninger om, hvad vintage tøj er og hvordan det ser ud. Spørger man ordnet.dk om definitionen af ordet ’Vintage’, giver de følgende forklaring: ”noget ældre af en særlig god kvalitet, især tøj”. Det genbrugstøj du finder her, lever i hvert fald op til disse ord.
Kvaliteten af genbrugstøjet er noget af det der vægtes højest, samtidig med at vi også prøver at finde noget genbrugstøj i tidløs design, så det holder sæson for sæson.

Kontak:

Adresse: Edwin Rahrs Vej 75
Telefon: 51 78 28 96 
E-mail: tobiasli@mildt.dk
CVR: 41100885

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få som den første besked, når der kommer nye varer på shoppen!

Vent!

Svar på et par enkelte spørgsmål inden du forlader shoppen og hjælp mig til at gøre den endnu bedre.

størrelse
Farver
Pris
Materiale

Kategori

Størrelse

Farve

Pris

100550
størrelse
Farver
Pris
Materiale
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
størrelse
Farver
Pris
Materiale

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få som den første besked, når der kommer nye varer på shoppen!