fbpx

-fordi det er god stil at tænke på andre


Billige bæredytige basics


Tobias Lindhardt Iversen

17. december, 2019

Indeholder reklamelinks

Synes du, det er dyrt at vælge tøj, der er mere bæredygtigt frem for ”konventionelt tøj”, så får du her nogle gode råd til, hvor du kan finde bæredygtigt tøj, der er lidt billigere. Så er der ingen grund til ikke at hoppe med på den bæredygtige vogn – hvilket der nu heller ikke er i forvejen.

Husk at der er en god grund til at tøj, der er produceret ansvarligt, har en højere pris. Det skyldes f.eks. bedre arbejdsvilkår for bønder og fabriksarbejdere, kontrol med kemikalier, bedre tekstilstoffer som har højere pris, økologi, dyrevelfærd osv.

Det kan godt være, at det bæredygtige valg virker dyrere umiddelbart, men i længden er forskellen højst sandsynlig ikke så stor. Billigere tøj er oftest lig med ringere kvalitet, som hurtigere går i stykker eller kommer til at se slidt ud.

Hvad er forskellen egentlig, mellem at købe 2 bæredygtige kvalitets T-shirt for 600 kr. som du gå med i ét år og 4 billige T-shirts for 600 kr.? Der er ingen forskel for din pengepung, men der er en stor forskel for miljøet.

Heldigvis kan du godt få basics, der er både billige OG bæredygtige. Her snakker jeg om T-shirts, underbukser og strømper.


De billigste og mest bæredygtige økologisk bomulds T-shirts får du fra Neutral. En 100% økologisk GOTS-certificeret T-shirt til kun 129 kr. Jeg vil anbefale den “tætsiddende” pasform.


IQ-sox fremstiller bambusstrømper med 79% OEKO-TEX certificerede bambus. De er super behagelige at have på og du slipper for sure tæer. Du kan få 7 par til 225 kr. her.

#detmildt


Husk at du også kan følge med og holde dig opdateret omkring bæredygtig herretøj på Facebook og Instagram.​

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Kontakt:

Tlf: 51 78 28 96
Email: tobiasli@mildt.dk
Adresse: Aarhus, Danmark

Kategori

Størrelse

Farve

Pris

100550
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få som den første besked, når der kommer nye varer på shoppen!