fbpx

- Udforsk de mest bæredygtigt tænkende tøjmærker

Indeholder reklamelinks

Danske webshops der udelukkende forhandler bæredygtigt tøj

Indeholder reklamelinks

Formålet med denne side

På denne side finder du tre forskellige lister, der hjælper dig med at finde mere miljøvenligt tøj. Der findes mange tøjmærker, som producerer mere klimavenligt tøj derude, men det kan godt være svært at danne sig et overblik over dem alle. Det får du her:  

  1. Den første liste viser dig tøjmærker, hvis formål (stort set) altid har været at producere bæredygtigt tøj. Det er tøjmærker som UDELUKKENDE producerer bæredygtigt tøj.

  2. Den anden liste viser dig brands, som forsøger at gå i en mere bæredygtig retning ved f.eks. at producere mere miljøvenlige tøjkollektioner, men som altså IKKE er 100% bæredygtige endnu.

  3. Den tredje liste viser dig en række online forhandlere at bæredygtige tøjmærker.

Har du tilføjelser til listen så tøv ikke med at skrive til mig, så vi kan få udbredt kendskabet til det tøj, som er mere klimavenligt.

Kontak:

Adresse: Edwin Rahrs Vej 75
Telefon: 51 78 28 96 
E-mail: [email protected]
CVR: 41100885

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få som den første besked, når der kommer nye varer på shoppen!

Har du ikke en bruger?

Kategori

Størrelse

Farve

Pris

1001,500

Gør din oplevelse bedre

Jeg prøver hele tiden at optimere og forbedre oplevelsen/indholdet her på siden. Hvis der er noget, du synes der kunne være bedre, så skriv det endelig her og hjælp mig til at gøre din oplevelse endnu bedre. Det kan være alt.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få som den første besked, når der kommer nye varer på shoppen!